Friday, January 21, 2022

Uppsats om bokrecension

Uppsats om bokrecension



Förhållande mellan punkt till andra bok V. Fantastisk omvårdnadshjälp på så kort tid. I ett stycke står det att recensionen handlar om en bok du har läst, bokrecensionsuppsats. Child: Care, Health and Development, 36 1 Biblisk predikan är indelad i tio... Referenser Robinson, H. Englewood Cliffs, N. Recenserad av [ditt fullständiga namn] II.





Exempel på en bokrecension



Civil War as a Theological Crisis av Mark A. Noll För amerikanerna i Antebellum gav tillit till gudomlig hängivenhet och öde till Skriften deras liv stabilitet och syfte. Men i enlighet med Mark Nolls senaste bok, The Civil War as a Theological Crisis, var religiösa chefer under åren strax före inbördeskriget inte kapabla att ge den bästa lösningen på den tidens mest utmanande fråga: Har den förmågan ursäkta eller kritisera slaveriet? Dessutom, bokrecensionsuppsats, Amerikaner var i konflikt bokrecensionsuppsats verksamheten bokrecensionsuppsats en försynsgud som både sydlänningar och nordbor försökte förstå krigets betydelse och Guds roll i det. Till stor del beroende på skrifterna från 1800-talets teologer såväl som andra religiösa teoretiker, kommer Noll till slutsatsen att konflikterna kring dessa två ämnen avslöjade en teologisk kris och ledde till en liten vändpunkt i...


Bibliografi Carwardine, R. Inbördeskriget som en teologisk kris recension. Muse, hämtat från Muse. Dollar, K. Recension av Inbördeskriget som en teologisk kris. Journal of Southern Religion. Mackenzie, R. html Noll, M. Inbördeskriget som en teologisk kris, bokrecensionsuppsats. North Carolina: University of North Carolina Press. Den här boken kan verkligen hjälpa chefer att lära sig hur man bygger en arbetsplatsmiljö där bättre ledarskap kan hjälpa anställda att övervinna stress på arbetsplatsen och hur ledarskap kan vara ett utmärkt verktyg för att komma över tuffare tider genom att göra det bästa av besluten genom att se till att alla anställda ingår.


Slutsats Boken är en bra läsning för cheferna och den här boken kan spela stora roller för att förbättra praktiken på arbetsplatsen eftersom ledaregenskaper för cheferna har lyfts fram i boken. Dessa egenskaper krävs för att ha positiva organisatoriska beteenden på arbetsplatsen. En av de nyare fakta som jag har lärt mig efter att ha läst boken är att bättre ledarskap på arbetsplatserna är en av de bästa bokrecensionsuppsats för att hjälpa till att bemästra organisatoriska beteenden. Ledarskap anses vara en viktig strategi för cheferna för att hantera anställda och boken har... Referenser Griffin, WR och Moorhead G. Harris, JO och Hartman, JSOrganizational Behavior, 2nd edn, Routledge.


Hellriegel, D och Slocum, bokrecensionsuppsats, WJOrganizational behavior, 11th edn, Cengage Learning. Psykologisk bokrecension: Rebecca berättar om Ya-Ya Sisterhood-kulturens gudomliga hemligheter och generationsmässiga attityder kan skilja dem åt. Minnen av fysisk misshandel kan vara smärtsamma och verkliga. Geografi kan hålla dem isär - för att inte säga något otäckt bokrecensionsuppsats ur sitt sammanhang av nordliga reportrar -- men mödrar och döttrar, särskilt södra mödrar och döttrar har ett oupplösligt band -- liksom södra kvinnliga vänner. Även om södra tjejer kan göra uppror, bokrecensionsuppsats, de gör det alltid som en reaktion på sin mammas värdestrukturer, och därför förblir de frusna i dialektiken av kvinnolikhet vs.


att vara en fri och vild kvinna. Att vara en vild kvinna och få den man du förtjänar, kommer naturligtvis alltid att vinna. Eller, så föreslår Rebecca ells Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood. Den bästsäljande boken, som senare gjordes till en populär film, berättar historien om Vivi och Siddalee alker, två södra kvinnor, en mamma och... Works Citerad Wells, Rebecca. Ya-Ya-systerskapets gudomliga hemligheter. New York: HarperCollins, Psychological Book Review: Scar Tissue Scar Tissue är en fiktiv bok om demens och effekterna av åldrande hos en äldre förälder kan ha på en individs själ, självkänsla och känsla av plats i en familjär kontext. Den berättar historien om en konstnärlig kvinna, gift med en vetenskapsman, som glider in i demens.


Först tar hennes man hand om henne, men han dör plötsligt, och sedan blir hon institutionaliserad på en plats där bara en sjuksköterska visar hennes medkänsla. Hon har två söner, en vetenskapsman som fadern bokrecensionsuppsats en filosof. Båda försöker förstå hennes tillstånd och ta hand om bokrecensionsuppsats. Trots den fiktiva inbilskheten, behandlar denna bok ett ämne som är alltför fysiskt verkligt för många äldre amerikaner och familjer, bokrecensionsuppsats den är skonsam och verklig i sin nivå av medicinska detaljer. Man kan bara beskriva det som upprörande som ett verkligt liv, sant... Arbete Citerat Ignatieff. Ärrvävnad. New York: Farrar, Strauss och Giroux, Learning Theology Book Review Christopher Hall är kansler för Eastern University och dekanus för Templeton Honors College.


Han har skrivit mycket om skrifterna, och i boken Learning Theology with the Church Fathers erbjuder han en nyskapande premiss - istället för att lyssna på moderna föreläsningar och tolkningar, vänd dig till källmaterialet för att studera teologi. De tidiga kyrkofäderna var produktiva författare, framstående tänkare och teologer, och även om de inte nödvändigtvis tänkte på sig själva som stora bibelforskare. Vid tiden för kyrkans grundande var dessa män arbetande pastorer som reste så långt som möjligt för att predika, bokrecensionsuppsats, integrera och komma överens med många av de formativa frågor som fortfarande uppstår idag: begreppet treenighet, inkarnation, bokrecensionsuppsats, kyrkans natur och Guds försyn.


Det som är särskilt intressant med boken är att den använder tidsperiodens historiska händelser för att hjälpa oss... Källa: Hall, C. Att lära sig teologi med kyrkofäderna. Downers Grove, bokrecensionsuppsats, IL: Inter-Varsity Press. Ett avbrott från handling, även när det bokstavligen ligger precis utanför ens dörr, känns av betraktaren, där som enkla och vanliga tryckta medier inte har makten att förvränga budskapet, eller åtminstone utan tvekan lika mycket. En kultur och ett samhälle av apati, som många skulle säga att vi lever i, skulle vara det självklara resultatet av premissen för Postmans arbete, bokrecensionsuppsats, en allvarlig social och kulturell fråga i behov av diskussion och lösning.


Sociologi och sociologer skulle göra klokt i att fortsätta en aktiv diskurs om ämnet i den här boken, eftersom utvecklande och framväxande teknologier, särskilt för mänsklig kommunikation, ofta tappade akademiker. En bra startplattform skulle enligt Postman vara att tilltala akademiker direkt genom att se till att meddelandena som skickas inte är de som är kopplade till leveransen utan snarare innehållet, bokrecensionsuppsats. Verk som citeras Postman, Neil. Amusing Ourselves to Death: Public Discourse in the Age of Show Business, bokrecensionsuppsats. New York: Penguin, Devils are Here" Boköversikt Sedan finanskrisen började har det varit många som har försökt skriva en heltäckande analys.


En ny bok av Bethany McLean och Joe Nocera som heter All the Devils are Here är inte en ny syn på krisen, men den har bokrecensionsuppsats element av bokrecensionsuppsats på sin sida. Sedan krisen började för tre år sedan är det nu dags att släppa en välresearchad bok om hur det hela hände, bokrecensionsuppsats. Den här boken är en insiktsfull titt på "dimman bakom finanskrisen" Drea, och den hjälper till att lyfta dimman genom att gå tillbaka till krisens början och lista... Referenser Drea, M. Bokrecension. html Trohet. Vad är inteckningsskyddade värdepapper.


Alla djävlar är här: Finanskrisens dolda historia. Om det finns en tendens bland läsare att se Malcolm X som en radikal figur, särskilt när man jämför med fredliga motsvarigheter som Dr. King, självbiografin hjälper till att visa rasism i ett ljus som gör Malcolm X extremt sympatisk, eller åtminstone en rationell produkt av sin tid. Berättelser från hans uppväxt, särskilt i hans fars arbete som svart revolutionär och i hans familjs ständiga tillstånd att flytta för att undkomma hot, är särskilt demonstrativa för formuleringen av Malcolms rasidéer. Så visas detta i sådana passager som det där han observerar att "som alltid, vissa bokrecensionsuppsats lokala farbror Tom Negroes började förmedla berättelser om sin revolutionära tro till de lokala vita människorna.


Detta hjälper också till att avslöja orsakerna till... Verk som citeras Haley, A. Malcolm Xs självbiografi. Ballantine böcker. Ifill, G. Genombrottet: Politik och ras i Obamas ålder. Random House. ljus frihet. Recension bokrecension svar fråga 1 Hur bokomslagsperioden skrivits. I huvudsak ger den en fallstudie för denna epok i amerikansk historia som var centrerad kring mitten av århundradet och till stor del är ansvarig för ett antal medborgerliga rättigheter som afroamerikaner kunde tjäna genom hårt arbete, engagemang, bokrecensionsuppsats, fängelse, straff och förlust av flera människoliv. Charles M. Payne, som skrev verket, ger en analytisk bokrecensionsuppsats av ett antal faktorer angående denna kamp som dekonstruerar denna tidsperiod genom flera olika linser, och noterar kvinnors engagemang, effekterna på samhället, såväl som de politiska konsekvenserna av de involverade i denna rörelse.


Författaren kan ge... Det var en uppenbarelse för kommodoren. Sammanfattning Boken handlar om ledarskap, men den handlar också om att ta en tuff situation och vända den helt. Boken är en metafor för hur chefer som har hjärnor, goda lyssnarförmåga, strategisk kompetens och flexibilitet – och villiga underhuggare – kan ta en icke-producerande organisation göra den framgångsrik. Nyckelpunkterna i den här boken: Bra chefer föregår med gott exempel Att lyssna är mer än att bara ha öppna öron; en bra chef måste ha ett öppet sinne och verkligen höra vad som förmedlas till honom av vem som helst, oavsett hur låg positionen inom organisationen chefer behöver för att kommunicera sitt syfte och sin vision till sina team. Ett klimat av förtroende måste skapas för alla positiva förändringar att inträffa Utan att ta kalkylerade risker kommer inte mycket att förändras för de bättre Starka chefer vet hur man bygger upp sina...


Istället för riskhantering, som vanligtvis kväver innovation i konservativt och stadigt vinstsyftes namn, säger Brungardt och Crawford, krävs riskledarskap, särskilt när en organisation måste vara bokrecensionsuppsats förvandlas för att överleva. En organisation måste ta en risk på ett beräknat, planerat och intelligent sätt. Bokens styrkor och svagheter Denna betoning på behovet av ledare att vara kreativa är en av bokens stora styrkor, eftersom dess stärkande demokratiska inställning. En anställd på lägre nivå, kanske saknar en högre examen eller en fullständig uppsättning chefsmeriter, kan mycket lätt inspireras att ta en risk och använda sina färdigheter och kunskaper från att arbeta hårt i ett företag.


Även om boken hyllar risker, belönar den därför också de som är lojala mot ett företag, som tar sig tid att stanna och resa sig, hur långsamt som helst, inom ett visst företags himlavalv, när de lär sig... Sgt York A Book Review of Sergeant York and the Great ar York är kanske en av de mest igenkännliga i modern amerikansk historia. Men det är kanske få som kopplar detta namn till mannens ödmjuka liv och anmärkningsvärda prestationer under krigstiden. Texten som tillskrivs Tom Skeyhill och publicerades i Sergeant York and the Great ar hjälper till att överbrygga klyftan mellan Uppsats om bokrecension namn, hans legend och hans liv. Boken är en bearbetning av Yorks berömda självbiografi, sammanställd från militärlegendens egen dagbok under hans utkast och uppkomst till framträdande plats i värld ar I.





uppsatsgrammatik och interpunktionskontroll



Slutsats Precis hypotes. Essäskrivande. Jämför och kontrastera uppsats Kreativ uppsats Kritisk uppsats Definition Uppsats Beskrivande uppsats DBQ Uppsats Exemplifierande uppsats Förklarande uppsats Expository Essay Gun Control Essay Illustration Uppsats Informativ uppsats Berättande uppsats Sjuksköterskeuppsats Åsiktsuppsats Personlig uppsats Övertygande uppsats Uppsats Uppsats Reflekterande uppsats SAT Reflektion Uppsats. Forskningsdokument Översikt Forskningsuppsats Slutsats Forskningsuppsatsformat Forskningsuppsats MLA-format Forskningsförslag. Litteraturrecensioner. Heart of Darkness Sammanfattning Hål Sammanfattning Othello Sammanfattning Pride and Prejudice Sammanfattning To Kill a Mockingbird Sammanfattning Wuthering Heights Sammanfattning A Clockwork Orange Sammanfattning Lord of The Flies Sammanfattning.


Formatera stilar. MLA Citation APA Citation Guide AMA Citation Format Bluebook Citation Harvard Style Citation. MLA-format APA-format ASA-format IEEE-format Chicago Style-format. Övertygande essäämnen Filosofi Pappersämnen Forskningspappersämnen. Andra artiklar. Lista utbildning på ett CV trovärdiga källor för forskning Hur man övervinner skribentens blockeringar av skiljetecken. Typer av meningar Skriva i kursiv Skriva i kursiv. Skriven av. Få din bokrecension skriven! Skriv mitt papper åt mig. Gör mitt uppdrag åt mig. Behöver du hjälp med din bokrecension?


Få hjälp nu. Den här webbläsaren stöder inte PDF-filer. Ladda ner PDF:en för att se den: Ladda ner PDF. Bokrecension Dr. Innehållsförteckning. Vad är en bokrecension? Bokrecensionsmall Hur man skriver en bokrecension: Steg-för-steg-videoguide Skrivtips Slutsats Bokrecensionsexempel Hur man får kvalificerad skrivhjälp. Senaste kundrecensioner. Kund-ID: Slösa 5 timmar. Få skrivhjälp. Steven Picou, red. Lanham, MD: Rowman och Littlefield, Through the Eye of Katrina: Social Justice in the United States. Kristin A. Bates och Richelle S. Swan, red. Durham, NC: Carolina Academic Press, granskad av [ditt fullständiga namn]. Avhandlingsutlåtande. Avhandlingsutlåtandet för en uppsats som jämför och kontrasterar flera verk bör innehålla en idé eller påstående som förenar diskussionen om varje text som granskas.


Det bör innehålla det argument som kommer att framföras till stöd för de påståenden som görs. Till att börja med, fråga dig själv: Vilket är det övergripande ämnet eller frågan som binder samman alla böckerna? Varför är det viktigt? I de flesta vetenskapliga verk kommer författaren att ange syftet med sin bok i förordet eller i ett inledande kapitel. Leta efter vanliga teman eller divergenspunkter bland böckerna. Om du inte kan hitta ett adekvat påstående med författarens egna ord eller om du upplever att avhandlingsförklaringen inte är välutvecklad, måste du komponera din egen inledande avhandling som täcker allt material. Den jämförande avhandlingen kommer att variera i längd beroende på antalet och komplexiteten hos de böcker som granskas.


Oavsett längd måste den vara kortfattad, korrekt, opartisk och tydlig. Om du tycker att det är svårt att urskilja de övergripande syftena och syftena med varje bok [och se till att påpeka detta i din recension om du anser att det är en brist], kan du komma till en förståelse av syftet genom att fråga dig själv en följande frågor:. En användbar strategi för att organisera dina tankar är att skapa en tabell med en kolumn för varje bok och rader för varje fråga. Ange ditt svar på varje bok i diagrammet. När du är klar har du en enkel guide till hur varje författare har tagit itu med frågorna.


OBS: Ditt examensarbete underbygger syftet med din recension och hjälper läsaren att förstå hur böckerna är relaterade. Men medan en bokrecensionsuppsats bör utvärdera böcker om samma ämne [t.ex. Om så är fallet kan avhandlingen till exempel handla om mångfalden av frågor som forskare har valt att undersöka ett ämne eller stipendiets sprickbildning i ämnet. EN ANNAN ANMÄRKNING: Ditt avhandlingsuttalande bör innehålla motiveringen till varför nyckelpunkterna du lyfter fram eller jämför och kontrasterar mellan de böcker som recenseras var avsiktliga och meningsfulla och inte slumpmässiga. Förklara deras betydelse. Metoder för att organisera uppsatsen. Organisation är avgörande för att skriva en uppsats som jämför och kontrasterar flera verk eftersom du med största sannolikhet kommer att diskutera en mängd olika bevis och du måste vara säker på att logiken och narrativa flödet i din uppsats kan förstås av läsaren.


Här är några allmänna riktlinjer att tänka på:. Det finns två allmänna metoder för att organisera din uppsats om flera bokrecensioner. Om du tror att ett verk förlänger ett annat, kommer du förmodligen att använda blockmetoden; om du upptäcker att två eller flera verk huvudsakligen är engagerade i en debatt eller undersöker ett ämne ur olika perspektiv, kommer punkt-för-punkt-metoden att hjälpa till att uppmärksamma konflikten. Men punkt-för-punkt-metoden kan komma ut som en retorisk pingismatch. Du kan undvika denna effekt genom att gruppera mer än en punkt tillsammans och därmed minska antalet gånger du växlar från ett arbete till ett annat. Oavsett vilken metod du väljer behöver du inte ge lika tid åt likheter och olikheter. Faktum är att din uppsats blir mer intressant om du anger dina huvudargument så snabbt som möjligt.


Resten av uppsatsen, oavsett om den är organiserad efter blockmetod eller punkt för punkt, kommer att vara din analys av de viktigaste skillnaderna mellan böckerna. Blockmetoden Presentera all information om A och presentera sedan parallell information om B. Detta mönster tenderar att fungera bättre för kortare bokrecensionsuppsatser och de med få underämnen. Metoden ser ut så här:. Inledning A. Introducera kortfattat betydelsen av det övergripande ämnet B. Avhandlingsutlåtande --Första stödjande punkt --Andra stödpunkt --Tredje stödpunkt II. Första boken A. Sammanfattning av boken --Arbetsförhållande till första punkten --Arbetsförhållande till andra punkten --Arbetsförhållande till tredje punkt III.


Andra boken A. Sammanfattning av boken --Arbetsförhållande till första punkten --Arbetsförhållande till andra punkten --Arbetsförhållande till tredje punkt IV. Tredje boken A. Sammanfattning av boken --Arbetsförhållande till första punkten --Arbetsförhållande till andra punkten --Arbetsförhållande till tredje punkt V. Slutsats A. Återställ avhandling B. Sammanfatta kort hur du bevisade ditt argument Punkt-för-punkt-metoden Presentera en punkt om A och gå sedan till parallellpunkten om B. Gå till nästa punkt och gör samma sak. Detta mönster tenderar att fungera bättre för långa bokrecensionsuppsatser och de med många underämnen. Introducera kort betydelsen av övergripande ämne B. Avhandlingsutlåtande II. Kort förklaring av första bok III.


Kort förklaring av andra bok IV. Första jämförande punkt A. Förhållande mellan punkt till första bok B. Förhållande mellan punkt till andra bok V. Andra jämförelsepunkten A. Förhållande av punkt till andra bok VI. Tredje jämförelsepunkten A. Förhållande av punkt till andra bok VII. Sammanfatta kort hur du bevisade ditt argument. Kritiskt utvärdera innehållet. Oavsett om du väljer blockmetoden eller punkt-för-punkt-metoden, bör kritiska kommentarer utgöra huvuddelen av din bokrecensionsuppsats. Ange om du anser att författarens behandling av ämnet är lämplig för den avsedda publiken. Fråga dig själv:. Stöd din bedömning med bevis från texten i varje bok och, när det är möjligt, i relation till andra källor. Om det är relevant, notera varje boks format, såsom layout, bindning, typografi, etc.


Finns det kartor, illustrationer? Hjälper de till att förstå forskningsproblemet? Detta är särskilt viktigt i böcker som innehåller många icke-textuella element, såsom tabeller, diagram, bilder och illustrationer. Undersök främre och bakre materia. Främre ämne hänvisar till allt före bokens första kapitel. Bakgrund avser all information som ingår efter bokens sista kapitel. Främre ämne numreras oftast separat från resten av texten med gemener romerska siffror [dvs. i-xi ]. Kritisk kommentar om fram- och bakmaterial är i allmänhet bara nödvändig om du tror att det finns något som försämrar den övergripande kvaliteten på arbetet [e].


Följande frontämne kan inkluderas i en bok och kan övervägas för utvärdering när man granskar dess övergripande kvalitet:. Följande baksida kan ingå i en bok och kan övervägas för utvärdering när man granskar bokens övergripande kvalitet:. OBS: Vanligtvis jämför och kontrasterar inte flera bokrecensionsuppsatser kvaliteten på baksidan och framsidan om inte böckerna har en gemensam brist [e. Sammanfatta och kommentera. Din slutsats bör syntetisera de viktigaste likheterna och skillnaderna mellan böckerna och deras samlade bidrag till förståelsen av forskningsproblemet. Undvik att upprepa din bedömning ord för ord; ditt mål är att ge en känsla av avslutning och att lämna läsaren med ett sista perspektiv på det övergripande ämnet som granskas och om du tror att varje bok effektivt har bidragit till den övergripande forskningslitteraturen i ämnet.


Inför inte ny information i slutsatsen. Båda försöker förstå hennes tillstånd och ta hand om henne. Trots den fiktiva inbilskheten, behandlar den här boken ett ämne som är alltför fysiskt verkligt för många äldre amerikaner och familjer, och det är skonsamt och verkligt i sin nivå av medicinska detaljer. Man kan bara beskriva det som upprörande som ett verkligt liv, sant... Arbete Citerat Ignatieff. Ärrvävnad. New York: Farrar, Strauss och Giroux, Learning Theology Book Review Christopher Hall är kansler för Eastern University och dekanus för Templeton Honors College.


Han har skrivit mycket om skrifterna, och i boken Learning Theology with the Church Fathers erbjuder han en nyskapande premiss - istället för att lyssna på moderna föreläsningar och tolkningar, vänd dig till källmaterialet för att studera teologi. De tidiga kyrkofäderna var produktiva författare, framstående tänkare och teologer, och även om de inte nödvändigtvis tänkte på sig själva som stora bibelforskare. Vid tiden för kyrkans grundande var dessa män arbetande pastorer som reste så långt som möjligt för att predika, integrera och komma överens med många av de formativa frågor som fortfarande uppstår idag: begreppet treenighet, inkarnation, karaktär av Kyrkan och Guds försyn.


Det som är särskilt intressant med boken är att den använder tidsperiodens historiska händelser för att hjälpa oss... Källa: Hall, C. Att lära sig teologi med kyrkofäderna. Downers Grove, IL: Inter-Varsity Press. Ett avbrott från handling, även när det bokstavligen ligger precis utanför ens dörr, känns av betraktaren, där som enkla och vanliga tryckta medier inte har makten att förvränga budskapet, eller åtminstone utan tvekan lika mycket. En kultur och ett samhälle av apati, som många skulle säga att vi lever i, skulle vara det självklara resultatet av premissen för Postmans arbete, en allvarlig social och kulturell fråga i behov av diskussion och lösning. Sociologi och sociologer skulle göra klokt i att fortsätta en aktiv diskurs om ämnet i den här boken, eftersom utvecklande och framväxande teknologier, särskilt för mänsklig kommunikation, ofta tappade akademiker.


En bra startplattform skulle enligt Postman vara att tilltala akademiker direkt genom att se till att meddelandena som skickas inte är de som är kopplade till leveransen utan snarare innehållet. Verk som citeras Postman, Neil. Amusing Ourselves to Death: Public Discourse in the Age of Show Business. New York: Penguin, Devils are Here" Boköversikt Sedan finanskrisen startade har det varit många som har försökt skriva en heltäckande analys. En ny bok av Bethany McLean och Joe Nocera som heter All the Devils are Here är inte en ny syn på krisen, men den har tidselementet på sin sida.


Sedan krisen började för tre år sedan är det nu dags att släppa en välresearchad bok om hur det hela hände. Den här boken är en insiktsfull titt på "dimman bakom finanskrisen" Drea, , och den hjälper till att lyfta dimman genom att gå tillbaka till krisens början och lista... Referenser Drea, M. Bokrecension. html Trohet. Vad är inteckningsskyddade värdepapper. Alla djävlar är här: Finanskrisens dolda historia. Om det finns en tendens bland läsare att se Malcolm X som en radikal figur, särskilt när man jämför med fredliga motsvarigheter som Dr.


King, självbiografin hjälper till att visa rasism i ett ljus som gör Malcolm X extremt sympatisk, eller åtminstone en rationell produkt av sin tid. Berättelser från hans uppväxt, särskilt i hans fars arbete som svart revolutionär och i hans familjs ständiga tillstånd att flytta för att undkomma hot, är särskilt demonstrativa för formuleringen av Malcolms rasidéer. Så visas detta i sådana stycken som det där han observerar att "som alltid började någon dum lokal farbror Tom Negroes förmedla historier om hans revolutionära övertygelse till de lokala vita människorna. Detta hjälper också till att avslöja orsakerna till... Verk som citeras Haley, A.


Malcolm Xs självbiografi. Ballantine böcker. Ifill, G. Genombrottet: Politik och ras i Obamas ålder. Random House. ljus frihet. Recension bokrecension svar fråga 1 Hur bokomslagsperioden skrivits. I huvudsak ger den en fallstudie för denna epok i amerikansk historia som var centrerad kring mitten av århundradet och är till stor del ansvarig för ett antal medborgerliga rättigheter som afroamerikaner kunde förtjäna genom hårt arbete, hängivenhet, fängelsetid, straff och förlusten av flera liv. Charles M. Payne, som skrev verket, ger en analytisk glimt av ett antal faktorer angående denna kamp som dekonstruerar denna tidsperiod genom flera olika linser, och noterar kvinnors engagemang, effekterna på samhället, såväl som de politiska följderna av dessa. engagerad i denna rörelse.


Författaren kan ge... Det var en uppenbarelse för kommodoren. Sammanfattning Boken handlar om ledarskap, men den handlar också om att ta en tuff situation och vända den helt. Boken är en metafor för hur chefer som har hjärnor, goda lyssnarförmåga, strategisk kompetens och flexibilitet – och villiga underhuggare – kan ta en icke-producerande organisation göra den framgångsrik. Nyckelpunkterna i den här boken: Bra chefer föregår med gott exempel Att lyssna är mer än att bara ha öppna öron; en bra chef måste ha ett öppet sinne och verkligen höra vad som förmedlas till honom av vem som helst, oavsett hur låg positionen inom organisationen chefer behöver för att kommunicera sitt syfte och sin vision till sina team. Ett klimat av förtroende måste skapas för alla positiva förändringar att inträffa Utan att ta kalkylerade risker kommer inte mycket att förändras för de bättre Starka chefer vet hur man bygger upp sina...


Snarare än riskhantering, som vanligtvis kväver innovation i konservativt och stadigt vinstsyftes namn, säger Brungardt och Crawford, att riskledarskap krävs, särskilt när en organisation verkligen måste omvandlas för att överleva. En organisation måste ta en risk på ett beräknat, planerat och intelligent sätt. Bokens styrkor och svagheter Denna betoning på behovet av ledare att vara kreativa är en av bokens stora styrkor, eftersom dess stärkande demokratiska inställning. En anställd på lägre nivå, kanske saknar en högre examen eller en fullständig uppsättning chefsmeriter, kan mycket lätt inspireras att ta en risk och använda sina färdigheter och kunskaper från att arbeta hårt i ett företag.


Även om boken hyllar risker, belönar den därför också de som är lojala mot ett företag, som tar sig tid att stanna och resa sig, hur långsamt som helst, inom ett visst företags himlavalv, när de lär sig... Sgt York A Book Review of Sergeant York and the Great ar York är kanske en av de mest igenkännliga i modern amerikansk historia. Men det är kanske få som kopplar detta namn till mannens ödmjuka liv och anmärkningsvärda prestationer under krigstiden. Texten som tillskrivs Tom Skeyhill och publicerad i , Sergeant York and the Great ar hjälper till att överbrygga klyftan mellan Yorks namn, hans legend och hans liv.


Boken är en bearbetning av Yorks berömda självbiografi, sammanställd från militärlegendens egen dagbok under hans utkast och uppkomst till framträdande plats i värld ar I. Förutom att återge Yorks journal i sin helhet, skarvar Skeyhill in den historiska bakgrund som krävs för att hjälpa läsaren att navigera i Yorks berättelse. Skeyhills bidrag tjänar som följeslagare till förklaringar till de geografiska, militära och historiska implikationerna av Yorks rapportering. Detta är komplett med information om militär strategi och fotografier. Dessa tillägg till Yorks... Citerade verk: Skyhill, T.


Sergeant York och det stora kriget. Visionsforumet. Detta skulle dock representera en första och mest synlig koppling mellan de politiska imperativen och den religiösa ideologi som förknippade med att återge al-Qaidas vägledande vision under de kommande åren. Han skulle fortsätta med att citera sionismens, kommunismens och imperialismens ondska, som han såg som uttryckliga hot från världen mot den islamiska tron. Med tanke på de olika militära och politiska konfrontationer som har hållit i sig mellan islam och dessa krafter genom historien, kan vi åtminstone ta reda på från högerns arbete att hotet som al-Qaida i slutändan skulle komma att representera mot den utvecklade världen var uttryckligen uttalat och avsett i årtionden i förberedelser för den 11 september. En liknande humaniserande beskrivning av Usama bin Ladin hjälper till att ta bort en del av den demonisering som produceras av österländsk media och politiskt ledarskap, som har tjänat till att skymma de verkliga motiven och implikationerna av den militanta islamiska rörelsen.


Citerade verk: Burke, J. Al-Qaida: Den sanna historien om radikal islam. Wright, L. The Looming Tower: Al Quaeda and the Road to Knopf Publishing. pastoral bokrecension: Lärdomar från Mitch Alboms Tuesday with Morrie: An Old Man, a Young Man, and Life's Greatest Lesson En av de svåraste sakerna för en modern kristen pastor att ta itu med i samband med den samtida kristna kyrkogemenskapen är frågan av död. Även om kristendomen i grunden är en livsbejakande religion, i den meningen att den bekräftar trons livgivande potential och Guds godhet och Guds skapelse, kan det inte heller förnekas att den också bygger på en filosofi om att förvandla döden, nämligen Jesu lidande på korset. I ett samhälle där individer frestas att tänka på döden bara som en förlust eller som en negativ del av livet, kan en pastor känna att han eller hon simmar mot en ideologisk ström för att få kristna att se sin tro på ett mer livsbejakande sätt. och positivt...


Citerade verk Albom, Mitch. Tisdag med Morrie: En gammal man, en ung man och livets största lektion. New York: Doubleday, Becvar, Dorothy S. I närvaro av sorg: Att hjälpa familjemedlemmar att lösa problem med död, döende och sorg. New York: Guilford Publications, Inc. Nuland, Sherwood. Hur vi dör. New York: Vintage Books, Tolstoy, Leo, The Death of Ivan Illych. NY: Oxford Press Signet Classics, han höll fast vid den analysen ända till slutet och genom att hålla fast vid denna princip kunde han acceptera sig själv en välgörande roll i historien, annars skulle han behöva nöja sig med den tråkiga medicinska praktiken som han var för inte alls lämpad.


Känslornas motsägelse mot Che Guevara var mycket framträdande i den beskrivning han gjorde i boken om effekterna av Guevaras författarskap i sin ungdom. Che hade ingen anledning att misstänka vilken inverkan hans författarskap skulle ha på tusentals universitetsstudenter under de följande trettio åren, när de glatt marscherade iväg för att massakreras. Castaneda Che gav två generationer unga människor verktygen för denna tro på revolution och glöd. av den övertygelsen. Men han måste också hållas ansvarig för det bortkastade blodet och de liv som decimerade dessa generationer Castaneda För resten av...


Lista över citerade verk Castaneda, Jorge G. En bokrecension om Companero: Che Guevaras liv och död. orkplace Management: A Business History Book Review Det här dokumentet utforskar två viktiga romaner skrivna av Richard Edwards och Harry Braverman. Båda romanernas huvudmål är att ge en historisk redogörelse för amerikanska affärssystem och hur de har utvecklats under det senaste århundradet. Denna artikel kommer att undersöka varje boks styrkor och svagheter. Detta dokument kommer att diskutera hur varje verk relaterar till affärsvärlden. I detta avseende är det viktigt att se likheterna och skillnaderna mellan de två männen, deras olika filosofier mot företagsledning och hur historien har påverkat affärsvärldens nuvarande tillstånd. Edwards diskuterade främst hanteringen av arbetsplatsen och hur olika ledningstekniker har lett till omvandlingen av det amerikanska företaget.


Detta arbete fokuserar främst på hur ledningen fungerar på företagets många nivåer, stora som små. Han diskuterar och utforskar frågan om arbetare och olika faktorer... Verk Citerade Braverman, Harry. Arbets- och monopolkapital: Arbetets försämring under det tjugonde århundradet. New York: Monthly Review Press, Edwards, Richard. Omtvistad terräng: förvandlingen av arbetsplatsen under det tjugonde århundradet. New York: Basic Books, Att tillhandahålla en fristad genom terapeutisk intervention och biblisk rådgivning för oroliga är en av de viktigaste utmaningarna för alla kristna rådgivare. Faktum är att föreställningen om en fristad, föreslår Brown, kan ge en tolkningsram för nästan hela Psaltern och hela den bibliska rådgivningsprocessen.


En fristad är ett ömsesidigt förhållande, för det är ett ömsesidigt utbyte mellan en troendes tillit till en kristen gemenskap och en kristen gemenskaps tillit till Gud och Guds skyddande omsorg och vård av den troendes själ. Rådgivning bekräftar närvaron av en tillflykt, även under de mest ödsliga tider, i rådgivarens närvaro och Guds förstådda närvaro. De andra psalmbilderna Brown ser som viktiga för en potentiellt orolig troende är klippor, vingar, kyrkans helgedomsnärvaro, Gud som kung och gropen eller "Sheol" som ger en slags motsats till bilden...


Human Resources Bokrecension Phillips, Jack J. New York: Butterworth-Heinemann I sin text, Accountability in Human Resources Management, HR-analytikern och gurun Jack J. Phillips försöker erbjuda ett nytt paradigm för personalhantering för att främja både framtiden för amerikanska företagsorganisationer såväl som själva området för personalhantering inom organisationer. Phillips säger att personalavdelningar inte längre kan betraktas som "soft science"-experter i företagsmiljöer. Personalstrategier för mänskliga resurser måste gå bortom ren subjektiv psykologi och omfatta kvantitativa mätningar av mänsklig prestation, men utan att förlora mänskliga resursers psykologiska och samhällsvetenskapliga styrkor.


Därför måste databaserade initiativ och ledning implementeras för att effektivt upprätthålla företagets mål, utan att ignorera mänskliga resursers unika behov i relation till mänsklig psykologisk ledning. Kort sagt, Phillips tes är att mänskliga resurser... Eli den gode: Bokrecension Boken Eli den gode av Silas House beskriver tioåriga Elis sommar. Boken under sommaren av Elis familj visar tecken på att splittras. Hans pappa lider av PTSD och upplever fortfarande tillbakablickar från Vietnam. Hans mamma försöker ignorera saker och släta ut de sprickor som uppstår i familjen. Hans tonårssyster Josie gör uppror mot föräldrakontroll. Elis få källor till tröst kan hittas i hans vänskap med en lokal flicka som heter Edie; naturvärlden och populärkulturen.


Det finns en konstant spänning mellan skönheten i den naturliga världen och fulheten i den mänskliga världen, mellan hur saker verkligen är och hur Eli vill att de ska vara. Berättelsen utspelar sig under tvåhundraårsåret, och det finns en skarp kontrast mellan den patriotism och stolthet som den amerikanska regeringen visar och... Bokrecension av - The 7 Habits of Highly Effective People - Stephen R. Covey Översikt över innehållet Författare: Stephen R. För att förändra en situation finns det ett behov av att anta förändring inom sig själv, vilket kräver ett perspektivskifte Hussain. Detta arbete kan betraktas som ett fenomen av samtida personliga utvecklingstexter. Författaren skiljer karaktärsetik från personlighetsetik. Den förra behandlar fasta individuella principer medan den senare hänvisar till metoder för mänskliga relationer och quick-fix-idéer som utgör kärnan i de flesta självhjälpstexter som skrevs under det senaste århundradet.


Enligt författaren, ytlig framgång som... Bibliografi Al-Shidhani, T. Högeffektiva människors sju vanor. Sultan Qaboos Univ Med J. Butler-Bowdon, T. Bokrecension: The Seven Habits of Highly Effective People av Stephen Covey. De 7 vanorna hos mycket effektiva människor: Kraftfulla lektioner i personlig förändring. New York: Free Press. Hamm, T. Recension: De 7 vanorna hos mycket effektiva människor. Bokrecension: The 7 Habits of Highly Effective People av Stephen Covey. Inte överraskande är det här en bok där huvudteman inte är politisk skärpa och respekt för det allmänna bästa, utan handlar om ett arrogant och uppsåtligt bedrägeri, försummelse, politiska konflikter och ett till synes systemiskt svek mot allmänhetens förtroende.


I slutändan, avslutar McMaster, diskuterades de viktigaste politiska och strategiska besluten angående kriget – inklusive huruvida USA skulle öka sin närvaro i Vietnam eller dra sig tillbaka med värdighet från regionen – sällan om någonsin inom maktens korridorer. Det som spelade någon roll under månaderna fram till "katastrofen under Vietnamkriget [som] skulle dominera Amerikas minne av ett decennium" var inte idealism eller djärvt politiskt beslutsfattande utan egenintresserade intriger som syftade till att upprätthålla ett nät av lögner, desinformation och själv - tjänar politiskt spelmannaskap.


En nyckel till att McMaster etablerar huvudtemat i sin bok är att på ett övertygande sätt visa att en... Bokrecension - Dereliction of Duty McMaster, H. McMaster undersöker det civila ledarskapets och de gemensamma stabschefernas roll i USA:s direkta militära inblandning i Vietnamkriget. Kennedyadministrationens civila ledare trodde att de kunde basera alla militära beslut på en systemanalys och uteslöt de gemensamma stabscheferna från processen att utveckla strategiska mål i Vietnam. Civila och militära ledares oförmåga att arbeta tillsammans för att fastställa uppnåbara mål och en sammanhängande strategi i Vietnam orsakade den sporadiska amerikanska militära uppbyggnaden i.


Big Enough to Be Inconsistent Bokrecension av George Frederickson, Big Enough to Be Inconsistent: Abraham Lincoln konfronterar slaveri och ras. Harvard University Press, som nästan alla vita på 1800-talet, hade Lincoln fördomsfulla eller rasistiska åsikter om svarta och var ovillig att ge dem fullt medborgarskap och politiska rättigheter. Hans hemland Illinois hade en konstitutionell bestämmelse som hindrade svarta från att överhuvudtaget bosätta sig där, liksom Indiana, Iowa, Kansas och andra nordliga och västra stater. Endast ett fåtal delstater i New England gav faktiskt icke-vita lika medborgarskap och rösträtt före inbördeskriget. Vita kunde – och gjorde – motsätta sig utvidgningen av slaveriet i de västerländska territorierna och till och med slaveriet självt, samtidigt som de fortfarande inte var särskilt gynnsamma för svart jämställdhet.


Icke desto mindre, jämfört med hans samtida motståndare som senator Stephen Douglas, Andrew Johnson och Jefferson Davis, som talade öppet om sitt förakt för svarta... I ett av sina mer välkända litteraturverk, Hem och världen, visar han att hans rykte inte bara är välförtjänt, utan kanske till och med något av en underdrift. Medan han använder en mängd olika berättare har författaren producerat en intrikat vävd berättelse om passion, kärlek, politik och rent sunt förnuft som är både fängslande och didaktisk. Han kan utveckla dessa delar av handlingen genom en relativt enkel motsättning av karaktärisering mellan två huvudpersoner som den tredje, en kvinna, i slutändan måste välja mellan.


Denna klassiska kärlekstriangel gör det möjligt för författaren att utforska en mängd olika teman, som i slutändan relaterar till begreppet sanning vs. illusion och alla dragningar både materiella och andra som följer med dessa koncept. Referenser Rabindranath Tagore, Rabindranath Tagore, Hem och världen, övers. Surendranath Tagore, New York, Penguin Classics; Reviderad upplaga, ,. Carroll berättar hur döden av en mexikansk-amerikansk soldat Felix Longoria från andra världskriget påverkade mexikansk-amerikansk aktivism. Efter hans död i Filippinerna vägrade dock den enda begravningsbyrån i hans hemstad Three Rivers att ge honom en uppvaknande eftersom han var mexikansk-amerikansk Carroll 2.


Som Carroll visar i sin bok visade sig denna diskriminerande handling omedelbart vara ett avgörande ögonblick i utvecklingen av mexikansk-amerikansk aktivism, med figurer som Dr. Hector P. Garcia ligger i framkant. Baserat på forskning och intervjuer... Arbete som citeras Carroll, Patrick J. Austin: University of Texas Press, Haddon W. Robinson publicerade först Biblical Preaching i The seminal text to guide, instruct, and inspiration existerande och blivande predikanter, Biblical Preaching är för närvarande i sin tredje upplaga. Det mesta av originalmaterialet i biblisk predikan har bevarats, och författaren har lagt till ytterligare förord ​​för att uppdatera budskapet och nå en ny generation av andliga rådgivare, ledare och kommunikatörer.


Med få om några uppenbara brister innehåller biblisk predikan en oöverträffad rikedom av visdom som lätt kan blandas med andra tillvägagångssätt för predikanutveckling och exegetik. Den bibliska predikan är indelad i tio... Referenser Robinson, H. Biblisk predikan: Utvecklingen och leveransen av förklaringsbudskap. Grand Rapids: Baker Academic. Ett ambitiöst vetenskapligt arbete, Texas Women: Their Histories, Their Lives innehåller nästan två dussin essäer som beskriver olika aspekter av Texas historia. Läsare kan till en början bli förbryllade över det faktum att Texas Women inte alls publicerades i Texas.


Faktum är att Texas Women är en av en serie böcker om södra kvinnor som publiceras av University of Georgia Press. Som sådan placerar Texas Women ämnet i ett större sammanhang av det sydliga samhället. De flesta av berättelserna visar hur kvinnor i Texas förhandlade om makten i sina samhällen inom de övergripande patriarkala strukturerna, normerna och institutionerna. Texas Women är uppdelad i tre delar, ordnade kronologiskt. Den första delen täcker, från tiden för den spanska tiden till slutet av inbördeskriget. Även om de sköljer över Texas före erövringen, täcker uppsatserna de viktiga noderna i antebellum Texas. Del två tar upp, en relativt kort men kritisk tidsperiod i... Verk Citerade Turner, Elizabeth Hayes, Stephanie Cole och Rebecca Sharpless. Texas kvinnor: deras historia, deras liv.


Athens: University of Georgia Press, Boken läser som en trollbindare och förser läsaren med all bakgrundshistoria, ledtrådar och detaljer för att dra läsaren till slutsatsen att Richard III verkligen var boven och att hans förräderi var det som gjorde det möjligt för honom att skjuta i höjden så snabbt till politiska höjder - bara för att lika snabbt falla under tyngden av sin egen dubbelhet. Som Weir noterar, hennes mål med Princes i...

No comments:

Post a Comment