Wednesday, December 22, 2021

Sjuksköterskeledaruppsatser

Sjuksköterskeledaruppsatser



Det återspeglas också i hur en given affärsenhet eller avdelning samordnar, samarbetar och litar på varandra. Australian journal of advanced nursing, 27 2uppsatser om sjuksköterskeledarskap Förtidspensionering bland legitimerade sjuksköterskor: bidragande faktorer, uppsatser om sjuksköterskeledarskap. Evidensbaserad praxis relaterar till nästan alla aspekter av hälso- och sjukvård i varje skede av en klients relation med institutionen.





Få en offert för din tidning



Uppsatser om sjuksköterskeledarskap chef förväntas utföra funktioner som planering, organisering, ledning av ledning och kontroll av utvärdering. Ledare är ofta inte ens en del av organisationen. Florence Nightingale, efter att ha lämnat Krim, var inte kopplad till en organisation men var fortfarande en ledare. Bibliografi Swansburg, C. Russel Introduktion till ledning och ledarskap för sjuksköterska. Cherie, A. Och Gebrekida. AB Omvårdnad Ledarskap och ledning. Sjuksköterskeledarskap Uppgiften som väntar en nyanställd sjuksköterskeenhetschef på just den här vårdinrättningen kommer att bli utmanande. sjuksköterskor som klagar högt över uppdrag och med sjuksköterskor uppsatser om sjuksköterskeledarskap att vara sjuk, vara sen till jobbet och inte vara produktiv, uppsatser om sjuksköterskeledarskap, den nya enhetschefen har händerna fulla.


Denna artikel använder vetenskaplig litteratur för att föreslå åtgärder som ska vidtas för att få vårdinrättningen tillbaka till att fungera som den borde fungera. De två viktigaste komponenterna i hennes plan för att få enheten tillbaka till att vara fullt produktiv är konfliktlösning och problemlösning. Konflikthantering bör komma in i bilden innan någon större översyn av policyerna inom vården uppsatser om sjuksköterskeledarskap kan genomföras ska den nya enhetschefen hantera den konflikt som finns. Och så, för att det finns en hel del litteratur om att hantera konflikter, och för att chefen har erfarenhet av...


Verk Citerad Cherry, Kendra. Transformationellt ledarskap. Kelly, uppsatser om sjuksköterskeledarskap, J. En översikt över konflikter, uppsatser om sjuksköterskeledarskap. Dimensions of Critical Care Nursing, 25 1 Lusardi, P. Så du vill ändra praxis: erkänna praxisproblem och kanalisera dessa idéer. Kritisk sjuksköterska, uppsatser om sjuksköterskeledarskap, 32 2 maj, A. Följ uppsatser om sjuksköterskeledarskap Ledare. Akutsjuksköterska, 15 4 Sjuksköterskeledarskap När omvårdnaden har gått mot professionalisering har roller för sjuksköterskor i ledande befattningar skapats. Historiskt sett har rollerna som ansvarig sjuksköterska, sjuksköterskechef, sjuksköterskeutbildare och sjuksköterskeledare uppsatser om sjuksköterskeledarskap att samordna och förbättra vården.


På senare tid har avancerad sjuksköterskeutbildning införts för att formalisera och förbättra utförandet av denna roll, uppsatser om sjuksköterskeledarskap, för att säkerställa evidensbaserad praxis och förbättra patientvårdens resultat. Även om närvaron av CNS:er och andra sjuksköterskor som förbereds med examen har visat sig förbättra patientresultaten, har förekomsten av problem med medicinska fel och kostnadsökningar som fortfarande finns kvar på sjukhus fått sjukvårdsledare att utveckla en ny roll för att ta itu med dessa problem.


Denna begynnande, legitimerade roll, skapad av American Association of Colleges of Nursing AACN i samråd med sjuksköterskefakulteten, kliniska experter och andra intressenter, kallas en Clinical Nurse Leader CNL. Amning uppsatser om sjuksköterskeledarskap position Utfallsvariabeln för... Referenser Aiken, L. Överlägsna resultat för magnet uppsatser om sjuksköterskeledarskap Bevisbasen. Hinshaw Eds. Washington, DC: American Nurses Association. American Association of Colleges of Nursing. CNL vanliga frågor, uppsatser om sjuksköterskeledarskap. Deutschendorf, A. Från tidigare paradigm till framtida gränser: Unika vårdleveransmodeller för att underlätta omvårdnadsarbete och kvalitetsresultat. Journal of Nursing Administration, 33 152 -- Manthey, M. Definitioner och grundläggande delar av ett patientvårdssystem med tonvikt på primär omvårdnad.


Mayer, M, uppsatser om sjuksköterskeledarskap. Lawrenz Eds. Rockville, MD: Aspen Publishers. Omvårdnadsledning är en viktig del av ett effektivt sjukvårdssystem. Det är en partner i professionell tillfredsställelse för sjuksköterskor och en partner för att uppnå god hälsa för både individer och samhällen Oulton. Att vara sjuksköterskechef är ett mycket tufft jobb som kräver ett starkt engagemang och drivkraft för framgång. Det är viktigt för någon som funderar på att påbörja en karriär som sjuksköterskechef att få en bra utbildning och lära sig allt de kan av omgivningen. Det är också viktigt för dem att förstå de krav som denna typ av jobb kräver så att de på bästa sätt kan planera för att ta hand om sig själv och sina arbetsuppgifter.


Sjuksköterska är ett mycket respekterat yrke som erbjuder en person en mycket givande karriär. Det är också en mycket krävande karriär och bör endast utföras av en... Referenser Sjuksköterskechef Roll. jsp Oulton, Judith. Omvårdnad Management Today: En ICN synvinkel, uppsatser om sjuksköterskeledarskap. Sjuksköterskeledarskap oavsett fält, de flesta forskningsstudier visar att samarbete och lagarbete är bland de främsta exemplen på arbetstillfredsställelse och prestation. Ledarskap inom omvårdnad har blivit en förväntad del av arbetsbeskrivningen, och under de senaste decennierna har sjuksköterskor inte bara skapat mer och mer kliniskt ansvar, patientförsvar och patient- och familjekommunikation, de ombeds att vara informella ledare inom en grupp situation som kan variera från uppsatser om sjuksköterskeledarskap patientbedömningar, testning av nya produkter eller procedur- och anställningskommittéer Chang, W.


Modern sjukvård och omvårdnad är mer komplex än någonsin tidigare. Sjuksköterskans roll är mycket mer än bara en assistent, och kräver förståelse och tillämpning av en stor... Referenser Borkowski, N. Organisationsbeteende inom hälso- och sjukvården. Sudbury, MA: Jones och Bartlett. Chang, W. Arbetstillfredsställelse och uppfattningar om kvaliteten på patientvården. Journal of Advanced Nursing, 65 9 Clark, C. Skapa sjuksköterskeledarskap och ledning. Critical Thinking Company. Kritiskt tänkande och omvårdnad, uppsatser om sjuksköterskeledarskap.


Hämtad från kritiskt tänkande. I detta avseende har hon visat överlägsen emotionell intelligens EIa nyckelkomponent i demokratiskt och transformerande ledarskap Sanders, Davidson, Price. Hon är också medkännande och hjälper sjuksköterskor som behöver mer vägledning för att förstå avancerade procedurer och hur man får uppgifterna utförda. I detta avseende visar hon transformerande ledarskapsförmåga Lung, Braithwaite, Alla dessa egenskaper jag planerar att efterlikna. De egenskaper jag inte tänker efterlikna inkluderar hennes tendens att ge sjuksköterskor för mycket utrymme för kvaliteten på deras prestationer över tid; hon måste tvinga fram större ansvarsskyldighet över prestationer för att dessa sjuksköterskor ska kunna förbättras. Även om hon är en fantastisk ledare, verkar det ibland vara för flexibel och kräver inte tillräckligt höga prestationer för att sjuksköterskor ska kunna förbättras.


Sammanfattningsvis ger N-enhetschefen solida bidrag till värdet av sjukvårdstjänster som tillhandahålls och har fått många patienter att rekommendera henne för utmärkelser och befordran. Referenser Lung, M. Hantering av förändring: En fallstudie inom sjuksköterskeutbildningen. Health Manpower Management 18 uppsatser om sjuksköterskeledarskap Sanders, uppsatser om sjuksköterskeledarskap, B. Enhetssköterskechefen. Nursing Management, 27 1 Nursing Leadership Som sjuksköterskehandledare utveckla en kommunikationsplan med ditt team, definiera vad och hur ska kommunicera, vilka kommunikationsmodaliteter och beteenden som är acceptabla och vilka konsekvenserna blir om acceptabla beteenden inte uppfylls. På senare tid har de flesta omvårdnadsteorier och -forskningar enhälligt enats om och betonat vikten av sjuksköterskor som goda kommunikatörer.


Goda kommunikationsförmåga krävs inte bara för att göra vårdprocessen mer effektiv utan också effektivitet när det gäller teamledning och ledarskap. Sjukskötersketeorier har föreslagit att sjuksköterskor tar olika roller utöver att ta hand om omsorgen, som inkluderar rådgivning och utbildning och spektrat av omvårdnad av sjuksköterskor täcker fysiskt, mentalt, psykologiskt och andligt välbefinnande. För att ta itu med alla dessa aspekter lägger min kommunikationsplan betoning på att använda flera kommunikationsmodaliteter som inkluderar både verbala och icke-verbala för att uppnå de erforderliga målen.


Kommunikationen inom teamet ska vara... Sjuksköterskeledarskap: två paradigm I sin tidigaste inkarnation som yrke, föreställdes sjuksköterskor ofta som skötare och hjälpare till läkare och patienter, inte som ledare. Men under årens lopp har sjuksköterskor försökt skapa en unik sfär för sig själva inom hälso- och sjukvården på det sätt på vilket de integrerar en patients fysiska, sociala, psykologiska och miljömässiga behov. Idag uppmanas sjuksköterskor alltmer att ta på sig ledande positioner inom organisationer, ofta som ett resultat av kostnadsbesparingar som flyttar ansvaret till sjuksköterskeledare som en gång förvisades till läkare och administratörer. De nuvarande tillgängliga ledarskapsmodellerna som erbjuds sjuksköterskor och ledare för sjukvårdsorganisationer är många och hämtar ofta från litteraturen om uppsatser om sjuksköterskeledarskap näringslivet såväl som sjukvården.


Referenser Domrose, Cathryn. En vägledande hand. asp Roy, Josie. Horisontellt våld. ADVANCE för sjuksköterskor.





bra exempel på uc-uppsatser



Sjuksköterskeledarskap Som sjuksköterskehandledare utveckla en kommunikationsplan med ditt team, definiera vad och hur ska kommunicera, vilka kommunikationsmodaliteter och beteenden som är acceptabla och vilka konsekvenserna blir om acceptabla beteenden inte uppfylls. På senare tid har de flesta omvårdnadsteorier och -forskningar enhälligt enats om och betonat vikten av sjuksköterskor som goda kommunikatörer. Goda kommunikationsförmåga krävs inte bara för att göra vårdprocessen mer effektiv utan också effektivitet när det gäller teamledning och ledarskap. Sjukskötersketeorier har föreslagit att sjuksköterskor tar olika roller utöver att ta hand om omsorgen, som inkluderar rådgivning och utbildning och spektrat av omvårdnad av sjuksköterskor täcker fysiskt, mentalt, psykologiskt och andligt välbefinnande.


För att ta itu med alla dessa aspekter lägger min kommunikationsplan betoning på att använda flera kommunikationsmodaliteter som inkluderar både verbala och icke-verbala för att uppnå de erforderliga målen. Kommunikationen inom teamet ska vara... Sjuksköterskeledarskap: två paradigm I sin tidigaste inkarnation som yrke, föreställdes sjuksköterskor ofta som skötare och hjälpare till läkare och patienter, inte som ledare. Men under årens lopp har sjuksköterskor försökt skapa en unik sfär för sig själva inom hälso- och sjukvården på det sätt på vilket de integrerar en patients fysiska, sociala, psykologiska och miljömässiga behov.


Idag uppmanas sjuksköterskor alltmer att ta på sig ledande positioner inom organisationer, ofta som ett resultat av kostnadsbesparingar som flyttar ansvaret till sjuksköterskeledare som en gång förvisades till läkare och administratörer. De nuvarande tillgängliga ledarskapsmodellerna som erbjuds sjuksköterskor och ledare för sjukvårdsorganisationer är många och hämtar ofta från litteraturen från näringslivet såväl som sjukvården. Referenser Domrose, Cathryn. En vägledande hand. asp Roy, Josie. Horisontellt våld. ADVANCE för sjuksköterskor. När detta händer kommer de att vara effektiva för att nå ut till olika patienter från en mängd olika bakgrunder. Detta är punkten som den underliggande kvaliteten på vården kommer att förbättras. Som ett resultat har jag lärt mig hur man tillämpar dessa begrepp på verkliga hälsovårdsmiljöer.


Detta kommer att hjälpa mig i den dagliga praktiken genom att förbereda mig för de nya utmaningar som kommer att mötas på en kontinuerlig basis. Att ha denna typ av flexibilitet kommer att ge sjuksköterskor en stor fördel när det gäller att möta en mängd utmaningar i framtiden. Det är då de kan hantera det ökade ansvaret och kontrollera de ökade mängderna av stress. När detta väl har ägt rum, är punkten de är kapabla att upprätthålla höga krav på professionalism, kvalitet och etik hela tiden. Referenser Benner, P. Utbilda sjuksköterskor. Hoboken, NJ: Wiley. Finkelman, a. Professionella sjuksköterskekoncept.


Burlington, MA: Jones och Bartlett. Lockwood, L Terapeutiska kommunikationstekniker. E Hur. html Nagelkerk, J. Ledarskap och omvårdnadsledning. Louis, MO: Saunders. Uppgift 2. Steg 2: Skriv om den här upplevelsen med hjälp av följande ram som målar bilden. Det är viktigt för mig att fortsätta diskutera den pediatriska enheten, eftersom så mycket av det jag gör sker där. Min intuition och min personliga kunskap om tro är att om jag gör det själv så görs det som det ska göras. Med målen för vad som behöver slutföras, bedömningen av min personals kompetens, effektiv delegering, antagandet av ett rättvist uppdrag och erkännandet av en "svag linje", utsätts jag för risker i denna roll.


Min anledning till att ta mig an... Referenser Covey, S. Högeffektiva människors sju vanor. New York: Simon och Schuster. Donaldson, S. Fall, Forging dagens praktik-akademiska länk: en ny era för sjuksköterskeledarskap. Nursing Administration Quarterly, 25 1 : Facts not fiction, en fast bas för att hantera vardaglig praktik The Postgraduate Medical Office, University of Dundee. Lane, A. Sjuksköterskeförlängare: återfokusering på konsten att delegera. Journal of Nursing Administration, 20 5. Vikten av ett effektivt sjuksköterskeledarskap i dag Idag är sjuksköterskeyrket under aldrig tidigare skådad press för att leverera högkvalitativ patientcentrerad vård i kölvattnet av den pågående globala coronavirus-pandemin.


I alldeles för många fall överväldigas sjuksköterskor i frontlinjen av patientvården, och det kan ta veckor eller till och med månader innan toppen av pandemin upplevs fullt ut. Mot denna bakgrund har identifieringen av sätt som professionella sjuksköterskor kan hjälpa till att uppnå detta mål genom att anta lämpliga ledarroller fått ny betydelse och relevans. För att fastställa fakta är syftet med denna uppsats att ge en genomgång av relevant litteratur, inklusive studenthandboken, för att beskriva betydelsen av ledarskap för professionell sjuksköterskepraktik.


Genomgång och diskussion På något sätt är sjuksköterskeyrket... Möte för kvalitetsförbättringskommitté. Vårdmiljön är också känd som varje plats där behandling av patienter administreras, inklusive öppenvård och slutenvård. Vårdmiljöns primära syfte är att säkerställa en effektiv, funktionell och säker miljö för patienter och personal. Efter mötesrapporten rapporterade arbetarskyddsförvaltningens statistik status för miljövård baserat på specifika parametrar, inklusive; säkerhet, säkerhet, nödhantering, brandsäkerhet, Farliga material, förvaltning av allmännyttiga tjänster och medicinsk utrustning.


Enligt rapporten verkar skador och sjukdomar uppåt Parvizi et al. Till exempel, i och , registrerades 85 respektive 90 fall av skador och sjukdomar. Det finns dock förbättrad säkerhetsefterlevnad bland medlemmarna genom att bära det officiella märket. En positiv trend inom krishantering har också noterats fram till första kvartalet av Tyvärr fluktuerar reaktionen på brandsäkerhet fortfarande, med... Referenser Cosper, P. Förbättring av klinisk larmhantering: vägledning och strategier. Parvizi, J. Vårdmiljö: Är det dags att omvärdera mikrobiell kontaminering av operationssalsluften som en riskfaktor för infektion på operationsstället vid total ledplastik?


American journal of infektionskontroll, 45 11 , Sampson, S. Framsteg inom mat- och näringsforskning. Journal of Nutrition Education and Behaviour, 50 2 , Storr, J. Kärnkomponenter för effektiva infektionsförebyggande och kontrollprogram: nya WHO evidensbaserade rekommendationer. Det är fullt tänkbart att denna sjuksköterskeledare skulle välkomna mer samarbete eller delat ledarskapsansvar, särskilt eftersom miljön för empirisk klinisk forskning om just denna fråga faktiskt var en intensivvårdsavdelning osengren, Bondas, Nordholm, et al. Slutligen framgår det av intervjuobjektets inlägg i detta projekt att hon är en kompetent och effektiv vårdledare, till stor del tack vare sin beskrivning av sin handlednings- och administrativa stil och läggning. Men hennes input saknade några väsentliga data på grundval av vilka en granskare kunde utvärdera hennes effektivitet som klinisk ledare mer specifikt.


En genomgång av historisk litteratur som i samband med Florence Nightingale visar tydligt att bra sjuksköterskeledare kan eller inte nödvändigtvis också är lika bra kliniska ledare Stanley... Referenser Armstrong, P. Davidson, S. Det har genom forskning visat sig vara avgörande att organisationen tillhandahåller stöd till vårdpersonalen när det gäller deras utbildning och tillhandahåller karriärstöd samt genom att göra tid och ekonomiska avsättningar för att tillhandahålla det nödvändiga stödsystemet där vårdpersonalen kan främja sin utbildning och därmed sin karriär.


Bibliografi Cook, a. Hiroz, J. Och Mildson, B. Kvalitet först: Kärnvärden och koncept för kvalitetsledarskap American Health Care Association - Riktlinjer för leverantörer. Alexander, Jeffrey; Bloom, Joan; och Nichols, Beverly Sjuksköterskeomsättning och sjukhuseffektivitet: An Organisations Level Analysis Institute of Industrial Relations University of California Berkley Nursing Leaderships Roll: "Nyckel"faktorer i organisationsanalys. Omvårdnadsledarskap Hälsopolicy Förändring av hälsopolicy Förändringen av hälsopolicy omfattar Medicare del D.


Medicare D. kallas också Medicares receptbelagda läkemedelsförmån. Den föreslagna policyändringen med avseende på Medicare Part D är en minskning och minskning av generiska läkemedelsutbetalningar till noll. I synnerhet kommer denna förändring att vara en form av uppmuntran för användningen av generiska läkemedel bland Medicare-registrerade som är fattigare genom att allt som allt utrota sina kostnader för generiska läkemedel. Majoriteten av medlemmarna i Medicare Part D som kategoriseras som med låg inkomst ger ut minimal ersättning eller noll för receptbelagda läkemedel i Del D. Under det senaste året, när det gäller generika, har kostnaderna... Medicare receptbelagda läkemedelsskydd.


Täckning för receptbelagda läkemedel - Allmän information. Senatens utskott för hälsa, utbildning, arbete och pensioner. Föreslagna ändringar av del D har länge väntat. ledarskap är en teori, utvecklad av Paul Hersey och Ken Blanchard, som hävdar att "framgångsrika ledare bör ändra sina ledarskapsstilar baserat på mognaden hos de människor de leder och detaljerna i uppgiften" MindTools, Detta står i kontrast till de flesta åsikter som råder i ledarskapsstipendium, som tenderar att hävda att ledare kommer att ha en ledarstil. Enligt Hersey-Blanchards situationella ledarskapsteorin finns det fyra huvudsakliga ledarskapsstilar - berätta, sälja, delta och delegera.


Dessa tillämpas sedan på fyra olika mognadsnivåer. Referenser Cummings, G. Faktorer som bidrar till omvårdnadsledarskap: En systematisk översikt. Hersey-Blanchard situationellt ledarskapsteorin. htm Schermerhorn, J. Situationsbaserat ledarskap: Samtal med Paul Hersey. Sjukskötersketeorier praktiker Sjukskötersketeorier Syster Callista oy initierade anpassningsmodellen för omvårdnad i Teorin har sedan dess utvecklats till att vara en av de framstående omvårdnadsteorierna. Omvårdnadsteorin definierar och förklarar omvårdnadsutbudet. Modellen av oy ser en individ som en sammansättning av system med ett inbördes samband inklusive biologiska, sociala och psykologiska.


Enligt Haaf strävar en person efter att behålla en balans mellan systemen och omvärlden, även om absoluta balansnivåer inte existerar. Individer arbetar för att leva i unika band som de kan hantera på ett adekvat sätt. Modellen har fyra huvudkoncept miljö, person, omvårdnad och hälsa och dess tillämpning har sex steg. oys modell positionerar individen som den bio-psykosociala varelsen genom en ständigt föränderlig miljö. Personen tillåter…. Referenser Butts, J. Sjuksköterskeetik: genom hela läroplanen och i praktiken.


Kreativt omvårdnadsledarskap och ledning. Grunderna i omvårdnad för mental hälsa. Maidenhead: Open University Press. Cowen, M. Maier, P. Pris, G. Studiekompetens för sjuksköterske- och sjukvårdsstudenter. Harlow: Pearson Longman. Sjuksköterskeledarskap och ledning och fälterfarenhet Sjuksköterskeledarskap och ledning Fälterfarenhet Problemidentifiering Problemet identifierade farhågor om patientsäkerhet och tillfredsställelse till följd av brist på sjuksköterskor. I samtiden har bemanning blivit en viktig fråga för sjuksköterskor i allmänhet, och i denna artikel tar vi upp frågan i öppenvårdsmiljöer. Detta problem med underbemanning av sjuksköterskor har antagit betydande betydelse och behöver omedelbart uppmärksammas, eftersom det har inflytande på patienternas tillfredsställelse och framför allt deras säkerhet.


En öppenvårdsmottagning kan inte drivas om patienterna inte har någon lust eller lust att åka dit. Dessutom blir det farligt att riskera patienternas liv. Syftet med denna forskning är att undersöka orsaken till underbemanning på polikliniker tillsammans med den påverkan det har på patientsäkerhet och vård. Dessutom omfattar projektet att undersöka perspektivet av... Referenser Gardner, J. Sträva efter att bli hörd och erkänd: Sjuksköterskelösningar för förbättring i hemodialysarbetsmiljön för öppenvård. Nephrology Nursing Journal, 38 3 , 15s. Haas, S. Utveckla bemanningsmodeller för att stödja folkhälsohantering och kvalitetsresultat i ambulerande vårdmiljöer. Kalisch, B. Missade omvårdnad, bemanning och patientfall.


Journal of Nursing Care Quality, 27 1 , Paths to Nursing Leadership" av Bondas Denna kvalitativa studie försökte fastställa motiven bakom sjuksköterskor som går in i sjuksköterskeledarskapsprogram och för att söka jobb i chefsbefattningar inom vården. Denna studie var också en del av ett forskningsprogram inom omvårdnadsledarskap som helhet och av evidensbaserad vård. En av de grundläggande pelarna i studien som helhet har att göra med tron ​​att omvårdnad inte har lagt ner tillräckligt med tid eller uppmärksamhet i utvecklingen av omvårdnadsledarskap för att gynna patientvården.


Bondas hävdar också att det helt enkelt inte finns tillräckligt med forskning om sjuksköterskors motiv och deras skäl för att ägna sig åt en karriär inom omvårdnad och till sjuksköterskeledarskap som helhet. Bondas gör ett tillräckligt jobb med att sätta ett argument för det faktum att omvårdnadsledarskap kan ha en konsekvent och positiv inverkan på patientvården. Bondas belyser också träffande hur de flesta... Referenser Bondas, T Paths to Nursing Leadership. Journal of nursing Management. Hepatit C-exponeringsincidentrapport Nyligen har åttio patienter vid Norman Regional Hospital testat positivt för hepatit C. Anställd James Hill medgav att han återanvänt nålar upp till 25 gånger om dagen när han administrerade smärtstillande medicin.


Minst 38 fall kan vara positivt associerade med exponering på kliniken, medan ytterligare 35 kan vara associerade. Som tillförordnad sjuksköterskechef har jag fått i uppdrag att ta fram en strategi för att hantera denna situation. Följande kommer att diskutera de frågor och policyer som är involverade i att effektivt hantera antingen den nuvarande situationen och utveckla en plan för att förhindra framtida liknande händelser från att inträffa. Denna fråga är mångfacetterad och det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man hanterar frågan. Den första frågan är säkerheten för de infekterade patienterna. Den andra är att det finns många möjliga brott mot federala lagar inblandade. Den tredje frågan är att analysera situationen från en... Verk som citeras Bruning, S. Och Ledingham, J. AEJMC PR Public Relations Educators Convention.


New Orleans. Dean, M. Och Meyer, A. Deci, E. Leonard, N. et al. En självuppfattningsbaserad modell för arbetsmotivation. Artikel presenterad vid det 55:e årliga mötet för Academy of Management, Vancouver, British Columbia. Ledarskapsdiskussioner Första halvåret Motstridiga skyldigheter Identifiera minst två etiska dilemman som uppstår när du är i en ledande position. Vad gör dilemman etiska? Skulle du förvänta dig att varje person skulle reagera på dilemmat på samma sätt? Människor har olika sätt att reagera på dilemman. I min position som ledare har jag råkat ut för en situation där jag fått välja dragrätt.


I det här fallet var jag intrasslad i ett dilemma eftersom jag värdesätter både elevernas prestationer och lärarens autonomi när jag strävar efter att anta policyer som sänker förväntningarna. Detta var en förhöjd konflikt eftersom alla skolchefer är offentliga tjänstemän som är skyldiga till olika människor med konkurrerande intressen och värderingar. Min position kommer med dilemman som att bestämma sig för om lärare ska anmälas med tvivelaktiga betygsbeslut. Detta dilemma är etiskt eftersom det sätter press på behovet av att fatta etiska beslut. Dessutom, i mitt svar... Referenser Anthony, M. Delade styrningsmodeller: teori, praktik och bevis. Online Journal Of Issues In Nursing, 9 1. html Bittner, N. Kritiskt tänkande, delegering och missad vård i omvårdnadspraktiken.


Journal of Nursing Administration, 39 3 -- DeSilets, L. SWOT är användbart i din verktygssats. Journal Of Continuing. Ledarskap i omvårdnad Utmärkt ledarskap är en inneboende medfödd färdighetsuppsättning som med tiden framträder i underordnades attityd, engagemang och prestation. Det återspeglas också i hur en given affärsenhet eller avdelning samordnar, samarbetar och litar på varandra. av sjuksköterskeledarskap fungera som en katalysator som påskyndar ledarskap hos sjuksköterskeledare.


Utmaningarna med att orkestrera och leda en avdelning är på många sätt en degel som leder till starkare sjuksköterskeledare som kan övervinna utmaningar och ständigt växa över tiden Wong, Cummings, De mest effektiva transformationsledarna vet hur och när de ska förlita sig på individualiserad hänsyn, intellektuell stimulans , inspirerande motivation och idealiserat inflytande bland annat, Tillsammans är dessa egenskaper som är väsentliga för... Referenser Cohen, S. Att byta nya ledare: Sju steg för framgång. Omvårdnadsledning, 44 2 , 9. Rao, M. Smart ledarskap blandar hårda och mjuka färdigheter. Human Resource Management International Digest, 21 4 , Swearingen, S. Omvårdnadsledarskap – betjänar de som tjänar andra. The Health Care Manager, 23 2 , Wong, C.


Autentiskt ledarskap: En ny teori för omvårdnad eller tillbaka till grunderna? Journal of Health Organization and Management, 23 5 , Båda stilarna kan vara fördelaktiga i vissa situationer men skadliga för organisationens mål i. patientens hälsa och välfärd hos andra. Ett typiskt exempel på lämplig användning av auktoritärt ledarskap skulle vara i en arbetsgrupp som består av individer som har olika grader av expertis och yrkeserfarenhet, särskilt om de också har liten erfarenhet av att arbeta tillsammans som en grupp.


Å andra sidan kan den demokratiska stilen vara mer lämplig i arbetsgrupper som består av mycket lika skickliga individer med liknande erfarenheter, särskilt där de också har arbetat mycket tillsammans och har visat god självförvaltning, beslutsfattande och samarbete inom gruppen. Ledarskap vs. I allmänhet innebär organisatoriskt ledarskap att förbättra organisationen genom att ta itu med motivationsfrågor och andra faktorer som bidrar till moralen... Referenser Marquis, B. Och Huston, C. Ledarskapsroller och ledningsfunktioner inom omvårdnad: teori och tillämpning. Medley, F. Och LaRochelle, D. Sjuksköterskekoncept och teori Konceptuell-teoretisk strukturuppsats Personlig övertygelse om omvårdnadsteori och kunskapsutvecklingsprocess för omvårdnadspraktik Alla omvårdnadsteorier spelar en viktig roll för att definiera omvårdnad och ge de roller som sjuksköterskor behöver spela.


Ursprungligen var sjuksköterskornas roll helt enkelt att utföra aktiviteter enligt instruktioner från läkare, men under åren har denna roll ändrats till att omfatta fler ansvarsområden i takt med att sjuksköterskevärlden har utvecklats. Omvårdnadsteorier beskriver, förutsäger och förklarar de olika fenomenen i omvårdnadspraktiken och skapar på så sätt grunder för omvårdnadspraktiken. De bidrar också till att generera kunskap inom omvårdnadsområdet och att peka på den riktning som området bör utvecklas i framtiden. Denna uppfattning stöds av Carper som menar att omvårdnadsteorier utvecklar omvårdnadspraktik och skapar professionella gränser för professionen. Sjuksköterskekunskap kommer från forskning som har bedrivits om omvårdnad som bildar vetenskaplig... Referenser Anderson, A.


Philadelphia: F. Davis Company. Carper, B. Grundläggande kunskapsmönster inom omvårdnad. Advances in Nursing Science, 1 1 , Clark, M. Community Health nursing: Caring for populations Fjärde upplagan. Upper Saddle River, NJ: Prentice Hall. Dayer-Berenson, L. Kulturella kompetenser för sjuksköterskor: Inverkan på hälsa och sjukdom. Brist på sjuksköterskor Om brist på sjuksköterskor Utbudet av professionella sjuksköterskor i förhållande till den ökade efterfrågan på deras tjänster har minskat generellt under åren. Som ett yrkesval har omvårdnad stått inför en ständig brist på yrkesverksamma.


De flesta sjukvårdsorganisationer kommer att bekräfta att deras svåra uppgifter var att rekrytera nya sjuksköterskor och behålla de som redan var i praktiken. Prognoserna från Bureau of Labor Statistics visade att efterfrågan på professionella sjuksköterskor skulle öka från de då två miljonerna till tre miljoner, vilket motsvarar sextio procents ökning. I idealiska situationer kommer antalet personer som har skrivit in sig i omvårdnad att vara tillräckligt för att täcka ökningen av deras antal. Detta skulle dock inte vara fallet om inget gjordes för att rädda den oroande trenden att de flesta studenter inte tar examen eller tar till andra karriärer. Enligt Benjamin Isgur från PWHC Health and esearch Institute,...


Referenser American Association of Colleges of Nursing. Faktablad om sjuksköterskebrist. USA: AACN. Buerhaus, P. Framtiden för sjuksköterskearbetskraften i USA: Data, trender och implikationer. Boston: Jones and Bartlett Publishers. Blakeley, J. Förtidspensionering bland legitimerade sjuksköterskor: bidragande faktorer. Journal of Nursing Management, 16 1 , 29 -- 37 Cummings, G. Förhållandet mellan sjuksköterskeledarskap och sjuksköterskors arbetstillfredsställelse i kanadensiska onkologiska arbetsmiljöer. Journal of Nursing Management, 16 5 , -- På akuten kan denna distinktion ha en avgörande inverkan på personalens förmåga att bevara liv och minska smärta och lidande.


Införandet av ett bioetiskt perspektiv i denna dialog väcker en fråga om huruvida ett intresse av att på bästa sätt sträva efter patientens välbefinnande har företräde. Detta talar till en av kärnvärdena som associerar ANA:s principer med de behandlingsresultat som önskas i tålamod. En granskning av ANA:s etiska kod visar att det finns en teoretisk grund för att hävda en direkt korrelation mellan sjuksköterskans egenintresse och det som är bäst för en given patient. Det finns en väsentlig skyldighet för sådana vårdgivare att "undersöka konflikter som uppstår mellan deras egna personliga och professionella värderingar, andras värderingar och intressen som är ansvariga för patientvård och hälsovårdsbeslut, såväl som ...


Citerade verk: American Nurse's Association ANA. Sjuksköterskornas etiska kod. Centrum för etik och mänskliga rättigheter. Online på. American Organization of Nurse Executives AONE. AONE Resurscenter. Dimaria, R. West Virginia University School of Nursing gör övergången till webbaserat lärande. Technological Horizons in Education Journal, Emergency Nurses Association ENA. De flesta slutsatserna om detta tillvägagångssätt var vaga eller obeslutsamma när det gäller social, psykologisk eller mental betydelse is, , ; Graen et al. Dessutom har många forskare under åren kommit till insikten att ledarskap är situationsbetingat och att det därför finns många realistiska miljöer som miljön, de anställda, resurserna, etc.


Det är därför det är viktigt att först förstå de olika typerna av scenarier som en ledare kan möta och sedan använda dessa scenarier som grunden på vilken de flesta ledarskapstekniker och -metoder bygger. Denna idé om att ledarskap är situationsanpassat är till stor hjälp för att beskriva de metoder genom vilka ledarskap kan utvecklas och har tagit upp en stor del av det senaste tredecenniets forskning Mckenna, Boyd och Yost, Det fanns... Referenser Adler, a. Förstå den mänskliga naturen. New York: Permabooks. Ashour, en. The Contingency Model of Leadership Effectiveness: En utvärdering. Organisatoriskt beteende och mänskliga beslutsprocesser 9: Bandura, a. Utövandet av kontroll. New York: W. Bas, B. Ledarskap och prestation över förväntan.


New York: The Free Press. Bennis, W. New York: Harper och Row. Nursing Sills Grayce Sills och Nursing Leadership Kort biografi: Grayce Sills ägnade sitt livsverk åt att förbättra villkoren för psykiatriska hälsopatienter, både genom reformer inom området psykiatrisk omvårdnad och genom utbildning av kommande generationer av sjuksköterskor. Under den efterföljande eran efter år II, gjorde den psykiatriska sjuksköterskeyrket sina första utflykter till vanlig behandlingsorientering. Grayce Sills skulle dyka upp i yrket under denna tid och, i slutet av s och s, observerade att de tillstånd som psykiatriska patienter ofta behandlades för vid denna tidpunkt var avskyvärda, omänskliga och oförenliga med de standarder som annars eftersträvas inom allmän patientbehandling.


Som elev till Hildegard Peplau, som hon hänvisar till som den psykiatriska omvårdnadens moder, skulle Sills inse behovet av större demonstration av omsorg och medkänsla i denna underavdelning av sjuksköterskeyrket. Barker, sid. Citerade verk: Barker, P. Psykiatrisk omvårdnads filosofi och praktik. Elsevier Health Sciences. Fitzpatrick, J. Att ge genom undervisning: hur sjuksköterskor förändrar världen. Springer Publishing Company. Houser, B. Viktiga ögonblick i omvårdnad: Ledare som ändrade vägen för ett yrke.


Sigma Theta Tau International; 1:a upplagan. Murray, A. Det är således möjligt för institutionen att behålla sjuksköterskor genom att stärka det interpersonella ledarskap och ledarskap som leder till empowerment inom vårdmiljön. Detta stöds särskilt av studier som fann att trots att sjuksköterskors lön är viktig, är den inte lika avgörande för att förbättra retention som en positiv arbetsplats eller en bemyndigad miljö som främjar lagarbete och uppmuntrar kontinuerligt lärande, förtroende och respekt. Chan, Man måste alltid komma ihåg att omvårdnad retention är resultatet av en kombination av faktorer. Det finns ingen enkel lösning, och chefer och ledare måste välja den kombination av tillvägagångssätt som kommer att vara effektiva i deras specifika organisation, eftersom det inte finns en rad eller kombination av strategier som passar alla.


referenser Buerhaus, P. Hälsofrågor Chan, C. Referenser Buerhaus, P. Implikationer av organisatoriskt lärande för omvårdnadschefer ur kulturellt, interpersonellt och systemtänkande perspektiv. Nursing Enquiry, 8 3 , Faulkner, J. Effekterna av strukturell och psykologisk bemyndigande på upplevd respekt hos akutsjuksköterskor. Journal of Nursing Management. Kanter, R. Strömavbrott i ledningskretsar. Harvard Business Review, Future of Nursing Nursing history The future of nursing: Leading change, advancing health Enligt Institute of Medicine IOM-rapport The future of nursing: Leading change, advancing health, the future of medicine as a whole is obönhörligt knuten till omvårdnadens framtid. Sjuksköterskor uppmanas i allt högre grad att utföra komplexa uppgifter eftersom mer av sjukvårdsbördan flyttas över till sjuksköterskor i namn av hanterad vård och kostnadsbesparingar.


Den utökade befolkningsbasen av patienter på grund av ändringar i lagstiftningen såsom Affordable Care Act ACA och befolkningens åldrande understryker ytterligare behovet av lämplig utbildning av morgondagens sjuksköterskor och omskolning av dagens sjuksköterskor. Detta kommer att kräva stora politiska förändringar och översyner. Först och främst måste sjuksköterskor vara bättre förberedda för att klara en befolkning som skiljer sig mycket från den befolkning som behandlades tidigare. Inte bara är det... Referenser Omvårdnadens framtid: Fokus på utbildning.


aspx Omvårdnadens framtid: Fokus på scope of practice. Sjuksköterskeledarskap Batcheller, J. On-boarding och enculturation av nya chefssjuksköterskor. Journal of Nursing Administration, 41 5 , Den här artikeln undersöker ombordtagningsprocessen för nya chefssjuksköterskor genom att undersöka introduktionsprocessen för 6 nya chefssjuksköterskechefer. Granskningen syftar till att avgöra vilken typ av stöd ledare som är nya i en verkställande roll kräver och hur man kan ta in ledare som är erfarna men som är nya i en viss organisation. De möjliga konsekvenserna av denna forskning är att om introduktionsprocessen är otillräcklig kan det bidra till höga omsättningshastigheter och den korta längden på chefstjänstemän.


Carlson, C. Har BARRIER-kalen ändrat vårdpraxis? En integrerad recension. Journal of Advanced Nursing, 63 4 , Denna artikel undersöker om BARRIER cale, som identifierar sjuksköterskors hinder för att använda evidensbaserad praktik, bidrog till en ökning av användningen av... Storch, J. Förbättra etiskt klimat i omvårdnadsarbetsmiljöer. Respondenterna fann att stöd till sjuksköterskeledare var en kritisk komponent när de genomförde etiska ledarskapsinitiativ. De fann också att en etisk ledarskapsmodell resulterade i högre nivåer av jobbrelaterad tillfredsställelse på alla nivåer i vårdledningen.


Dessutom måste handledaren ha en god förståelse för institutionens lagar och riktlinjer så att han kan hjälpa till med att tolka dem för personalen. Under intervjun fanns det tillfällen då chefen fick instruktioner från de anställda om hur man skulle gå till väga för att ta itu med ett problem. Ibland var problemen så tekniska att de krävde citering av lagar. Jag insåg att detta är en viktig del av den ledarskapsförmåga som måste odlas för att bli en effektiv chef. Även när chefen gjorde sina rundor insåg jag att många människor bad honom att lösa sina problem, vare sig det var socialt eller tekniskt, därför borde en ledare ha förmågan att lösa problem på ett logiskt och motiverat sätt och även kunna att motivera människor till ett effektivt slutförande av uppgifter.


Att lära sig om mänskliga resurser är viktigt för att förstå om... Referenser Veo, P. Konceptkartläggning för att tillämpa teori på vårdpraktik. Journal for Nurses in Personal Development, 26 1 , Kingma, M. Sjuksköterskor på väg: global hälsovård Migration och ekonomi. Nursing Leadership, 19 2 , Morgan, J. Tillfredsställelse i omvårdnad i samband med brist. Journal of nursing management, 17 3 , Redman, R. Sjuksköterskeutbildning i mänskliga resurser i: En världsomspännande kris. Collegian: Nursing Journal of the Royal College of Australia, 16 1 , I den här typen av situationer tar vårdpersonalen medelvägen för att tillfredsställa båda parter, vilket kommer att leda till ett antal utmaningar.


Detta är från båda sidor att de känner att de har vunnit och kommer att vilja ha mer på vägen. Den enda skillnaden är att de är mer modiga i sin position. Detta är problematiskt, eftersom det kan göra den underliggande situationen värre i framtiden. Feldman, , sid. Detta betyder inte att komma tillbaka i framtiden och uppvisa samma typ av beteende för att uppnå vad de vill. Istället måste båda parter vara villiga att acceptera kompromissen helt. Om den här typen av tillvägagångssätt kan användas kommer det att skapa win--win-situationer. Referenser Cavanaugh, S. Konflikthanteringsstilen. Intensivvårdssjuksköterska, 4 3 , -- Daniels, R. Grundläggande omvårdnad.


Clifton, NY: Thomason. DiMatteo, M. Läkarens roll. Western Journal of Medicine. Feldman, H. Sjuksköterskeledarskap. New York, NY: Springer. Faktum är att vårdpersonal borde ha tillgång till mobil teknik som gör det möjligt att fatta beslut omedelbart vid sängkanten. Till exempel skulle en handdator tillåta sjuksköterskor att komma åt litteraturen direkt från sängen utan att lämna patientens vård. Detta skulle hjälpa till att integrera de vårdande aspekterna av omvårdnad med de mer objektiva aspekterna av evidensbaserad praktik. Det kan vara bättre att implementera den föreslagna lösningen på specifika avdelningar där ett stort antal förebyggbara fel hade tabellerats.


På så sätt kunde mer dramatiska förändringar av vårdpraktiken ha observerats. Det kan också vara till hjälp att kartlägga de olika avdelningarna på vårdinrättningen och upptäcka de specifika problemområdena. Sedan kan forskare rikta in sig på dessa områden och uppmuntra mentorer... Sjuksköterskekultur: Att övervinna hinder för förändring Introduktion och teoretiska ramar Detta studieprogram fortsätter personlig forskning och yrkesutövning inom omvårdnadsområdet inom området offentliga och privata hälsosystem. I en tid som kännetecknas av ökande krav på effektivare tillvägagångssätt för sjukvård och ansvarsskyldighet från vårdgivares sida, finns det ett växande behov av att identifiera möjligheter att övervinna organisatoriska hinder för förändring som underlättar implementering och upprätthållande av evidensbaserad praxis över tid.


För att kunna genomföra detta utmanande företag måste karaktären av befintliga organisatoriska hinder förstås bättre, en fråga som direkt relaterar till problemet som ska beaktas av den studie som föreslås här och som diskuteras vidare nedan. Uttalande av problemet Enligt Mannion, Davies och Marshall et al. Referenser Banyard, V. Den kraftfulla potentialen i kvalitativ forskning för samhällspsykologi. American Journal of Community Psychology, 26 4 , Burton, S. Överlever din avhandling. New York: Routledge. Dennis, C. Marknadsföra e-handeln. London: Routledge. Department of Health. NHS-planen: En plan för investeringar, en plan för reform.


För det tredje kan bristande uppmärksamhet på evidensbaserad praxis leda till inkonsekvent leverans av vårdtjänster. Evidensbaserad praxis relaterar till nästan alla aspekter av hälso- och sjukvård i varje skede av en klients relation med institutionen. Evidensbaserad praxis påverkar metoderna för att förebygga infektioner Cantrell, evidensbaserad praxis har potential att förändra strukturen för en hälsovårdsorganisation som MMH. Detta beror på att evidensbaserad praktik förändrar den hierarkiska strukturen i organisationen på grund av sjuksköterskors ökade ansvar för att bedriva egen forskning.


Alternativt kan evidensbaserad praktik vara en förlängning av organisationsförändringar. Hälsovårdsorganisationer minskar den hierarkiska karaktären... Referenser Artinian, B. Artinian Intersystem Model. New York: Springer. Bennett, S. Processen för evidensbaserad praktik i arbetsterapi: Att informera om kliniska beslut. Australian Occupational Therapy Journal , 47, Burns, N. Sjuksköterskeforskningens praktik. Cantrell, S. Utförande under tryck: Ta hand om decubitussår. Sjukvårdens inköpsnyheter. Aug Omvårdnadsdiskussion Författaren till detta svar har ombetts att ge två olika ledarskapsstilar som har dykt upp och blomstrat inom omvårdnadssfären och med utvecklingen av sjuksköterskor. Det är en sak att lämna in en välskriven uppsats full av grammatiska misstag och formatfel och att använda en välskriven uppsats utan fel.


Se till att du undersöker alla skiljetecken, grammatik och andra möjliga misstag. Att skriva en ledarskapsuppsats i sjuksköterskearbete kräver skarphet. Du måste därför förstå dispositionen perfekt och ämnet för fokus. Följaktligen kommer du att lyckas samla ny information samtidigt som du får ett bra betyg. Omvårdnad har varit en yrkesverksamhet som har kategoriserats som ett yrke som behöver färdigheten för att utföra det och ett funktionellt och robust ledarskapskoncept. Ledarskap inom omvårdnad skildras för att säkerställa korrekt och hälsosam patientvård och ge ett systematiskt sätt att bedriva omvårdnadsverksamhet. Dessutom hjälper det till att skydda sjuksköterskebröderskapet genom att förespråka deras rättigheter och säkerställa korrekt och mänsklig behandling under deras dagliga aktiviteter.


Korrekt sjuksköterskeledarskap bildas på direktiven om lojalitet, respekt, jämlikhet och förtroende, som hjälper till att förena sjuksköterskor till de vårdorganisationer de arbetar med. Ledarskap inom omvårdnad fungerar som ett universellt paraply som täcker både organisationen, dess ledarskap och dess anställda. Ingen individ kan ta en ledarroll inom omvårdnad; individen måste ha en speciell uppsättning färdigheter som skulle hjälpa till att identifiera vilken typ av ledarskapsförmåga de vill använda. Om inte, måste de som ledare genomföra nödvändiga och nödvändiga förändringar som skulle ge bättre service och göra sjuksköterskor bekväma med att utföra sina uppgifter.


Men att ändra och skapa förändring i en organisation, särskilt en relaterad klinisk sådan, är utmanande. Det kräver tid, forskning och intervallförändringar för att tillåta systematiskt avskaffande av det tidigare ledarskapet när det nya och föreslagna antas. Viktigast av allt, en sjuksköterskeledare bör ha förmågan att planera för framtiden och minska motståndet mot sin planerade agenda. Dessutom bör en vårdledare alltid involvera individer i deras schemalagda planering och förändringar. De ska inte tvinga fram förändring utan samla in synpunkter från individer som är skyldiga att påverkas av förändringen och se deras åsikter. Snarare borde de tillämpa förändringar som de själva skulle vara bekväma att arbeta med.


Se till att sjuksköterskebröderskapet inte skulle ha någon ursäkt för att gå emot de förändringar som genomförs. Den transformerande ledarskapstypen är den mest föredragna och mer effektiva att använda som ledare inom omvårdnad. Det är en typ av ledarskap som, inkluderande, tillmötesgående och konsensussökande typ av ledarskap. Det som nämns möjliggör inkludering och hänsyn till alla individer som på ett eller annat sätt ska påverkas av fattade beslut. En sjuksköterskeledare bör överväga transformerande ledarskap eftersom han eller hon måste ha varit en sjuksköterskeanställd innan han utsågs till ledare. Därför känner de sig runt organisationen, hur arbetet utförs och, viktigast av allt, engagerar sig i den dagliga verksamheten. Därav både transformerande. Att jämföra transformerande ledarskap med andra typer av ledarskap, såsom transaktionellt ledarskap, vilket är raka motsatsen till transformationsledarskap.


När en ledare väljer transaktionsledarskap kommer han eller hon att skapa en klyfta mellan organisationen och dess anställda. De blir mer befallande och kraftfulla av sina förändringar på de anställda. Transformationella typer av ledare skapar inkludering inom organisationen, och anställda blir mer utåtriktade och känner sig mer tillmötesgående och respekterade. Transformationella ledare är fokuserade på att få sina anställda att växa och utveckla sina färdigheter och praktik. Därför får anställda lära sig mer under dem. I en klinisk miljö bör ledarskapet koncentreras på att tillhandahålla tjänster till patienter. Det bör fokusera på att säkerställa att patienterna får den vård de drömmer om att göra dem mer bekväma och det sjukhus de väljer.


För att leverera detta bör vårdledaren fokusera på att utbilda anställda om vikten av bättre serviceleverans och hur man uppnår det. Detta bör vidarebefordras från sjukhusets reception till den kirurgiska teatern. Att utse dessa ledare inom omvårdnad är i en kapplöpning om att bygga ett bra kommunikationssystem mellan sjukhus och patienter. Detta görs huvudsakligen genom att se till att serviceleveransen är som bäst och att alla typer av patienter samarbetar på ett bra sätt, trots ras eller tro. Ytterligare korrekt kommunikation och behandling från en sjuksköterska till en patient skulle möjliggöra en adekvat och fullständig diagnostik av en patient och därmed säkerställa att patienterna får den nödvändiga behandlingen.


Sammanfattningsvis bör ledarskap inom omvårdnad handla om inkludering och mentorskap till andra anställda. Den bör bestå av en annan transformerande typ av administration än den transaktionella modellen för ledarskap. Dessutom är omvårdnad en yrkesverksamhet som kategoriseras som ett yrke som inte bara behöver färdigheten för att utföra det utan också ett funktionellt och robust ledarskapskoncept. Förändringar i organisationen bör göras ofullständigt och granska andra deltagare förutom att vara ensidiga, för det skulle påverka en negativ attityd till vissa sjuksköterskor. De avgörande ledarskapsförmågan inom omvårdnad inkluderar; kritiskt tänkande, mentorskap, emotionell intelligens, integritet, respekt, engagemang, utmärkta kommunikationsförmåga och professionell socialisering.


Ledarskap är viktigt i omvårdnad eftersom det uppmuntrar till framgång. Sjuksköterskeledare bör skapa en miljö som gör deras personal passionerad och entusiastisk över sitt arbete. De tillhandahåller också de verktyg och den vägledning som behövs och driver sjuksköterskor att agera professionellt. De fem ledarskapsförmågorna inom omvårdnad inkluderar: 1. Laissez-Faire ledarskap 2. Demokratiskt ledarskap 3. Autokratiskt ledarskap 4. Transformationellt ledarskap 5. Tjänande ledarskap. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Hoppa till innehåll Ledare är nödvändiga för sjuksköterskebranschen. Steg för att skriva ledarskap i omvårdnadsuppsats När det gäller att skapa en uppsats i ledarskap inom omvårdnad, bör du förstå att det finns så många ledarskapstyper, och ämnet är brett.


Förstå uppsatskraven Identifiera ett anmärkningsvärt ämne Gör din forskning Utveckla en disposition för din uppsats Utveckla din introduktion Skapa en tilltalande instans Avsluta din uppsats Redigera din uppsats Förstå uppsatsens krav Ledarskap i omvårdnadsuppsatser är komplext, och föreläsare presenterar krav och instruktioner för att Följ. Identifiera ett anmärkningsvärt ämne Det finns tillfällen när ditt ledarskap som sjuksköterskeinstruktör använder ett visst ämne att skriva om. Gör din forskning När du har identifierat huvudämnet för din uppsats bör du överväga att forska och genomföra din forskning och undersökning. Utveckla en disposition för din uppsats Din uppsats måste följa en systematisk sekvens.


Utveckla din introduktion En framgångsrik uppsats måste ha en artikulerad, exakt och koncis introduktion. Skapa ett tilltalande organ En uppsats bör ha kroppsstycken som hjälper till att stödja huvudtanken. Avsluta din uppsats När du har skrivit inledningen och huvudstyckena måste du komma med en slutsats. Redigera din uppsats Det är efter att du skrivit din uppsats i ledarskap inom omvårdnad som du korrekturläser.

No comments:

Post a Comment